You're on the environment.

Budget Energie collectieven

Budget Energie is al meerdere malen als voordeligste leverancier uit de bus gekomen bij diverse energiecollectieven. Hieronder ziet u een overzicht van de collectieven waar u zich nog voor kunt inschrijven en collectieven waar wij in het verleden aan hebben meegedaan.

Vereniging Eigen Huis lopend

Voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis is Budget Energie nu één van de voordeligste contracten voor de deelnemers.

Lees meer

Consumentenbond gesloten

Bij het 20e Energiecollectief van de Consumentenbond biedt Budget Energie het voordeligste 1-jarige contract aan. Ook als u geen lid bent van de Consumentenbond kunt u profiteren van deze zeer scherpe aanbieding.

Lees meer

Sloop de Crisis lopend

Budget Energie heeft wederom het Energiecollectief van Sloop de Crisis gewonnen. Als deelnemer kunt u profiteren van zeer gunstige levertarieven voor elektriciteit, gas en verlaagde vaste leveringskosten.

Lees meer

ANBO gesloten

Via de landelijke belangenvereniging voor senioren, ANBO, biedt Budget Energie een uniek aanbod aan. Met dit aanbod ontvangt u een doorlopende korting op de tarieven.

Lees meer

ANWB gesloten

Met het Collectieve Energieaanbod van de ANWB behoren de 1 en 3-jarige contracten van Budget Energie nu tot de voordeligste contracten.

Lees meer

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel ons

0800 - 4334 (gratis)

Wij zijn op werkdagen van 08.30-18.00 uur bereikbaar.

Wilt u direct geholpen worden? U kunt met een van onze medewerkers chatten. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09.00 - 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 - 17.30 uur bereikbaar. Stel uw vraag via het chatvenster rechtsonder.