You're on the environment.

Jaarnota

Waar kan ik mijn jaarnota inzien?

Via Mijn Budget heeft u altijd snel en eenvoudig inzage in uw afrekeningen. Zodra u van ons een afrekening ontvangt, vindt u deze terug op Mijn Budget.

Jaarnota inzien

De meterstanden op mijn jaarnota kloppen niet

Wanneer u ziet dat de meterstanden op de jaarnota niet kloppen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Houdt u de meterstanden bij de hand zodat wij u direct kunnen helpen.

Hoe ziet mijn jaarnota eruit?

Hoe wordt het verbruik op de jaarnota berekend?

Het verbruik op de jaarnota wordt bepaald aan de hand van de begin- en eindstanden. Uw beginstanden worden ongeveer 1 dag voor de startdatum van de levering per e-mail uitgevraagd. Ongeveer na 1 jaar levering ontvangt u van ons een e-mail, waarin wij om uw eindstanden vragen.

In de e-mail waarin wij vragen om uw meterstanden klikt u op de link naar Mijn Budget. Vervolgens kunt u daar digitaal uw meterstanden doorgeven. Nadat u de meterstanden heeft doorgegeven worden deze per e-mail aan u bevestigd.

Waarom heb ik een hoge jaarnota?

Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn als de jaarnota hoger uitvalt. Oorzaken van een hogere jaarnota kunnen zijn:

  • Een strengere winter;
  • Meterstanden op de jaarnota of vorige jaarnota zijn geschat;
  • Verandering thuissituatie;
  • Te laag termijnbedrag.

Kan ik een betalingsregeling treffen voor de jaarnota?

In bepaalde gevallen is het mogelijk om een betalingsregeling te treffen voor de jaarnota. Neem hiervoor altijd contact op met de klantenservice.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel ons

020 - 20 55 555 (lokaal tarief)

Wij zijn op werkdagen van 08.30-18.00 uur bereikbaar.

Wilt u direct geholpen worden? U kunt met een van onze medewerkers chatten. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09.00 - 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 - 17.30 uur bereikbaar. Stel uw vraag via het chatvenster rechtsonder.