You're on the environment.

Wij zijn Budget Energie

Over Budget Energie

Wij willen de beste online stroom- en gasleverancier zijn. Een simpel alternatief dat voorziet in de basisbehoeften op het gebied van energielevering. Een bedrijf dat net zo efficiënt te werk gaat als onze klanten.

Onze missie

Budget Energie heeft een simpel doel: de beste online stroom- en gasleverancier van Nederland zijn. Dat willen we bereiken door zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Wij geloven in het zo direct mogelijk aanbieden van onze producten. Zo kunnen onze klanten snel en gemakkelijk zeer voordelige energiecontracten (online) afsluiten. We zijn efficiënt, en daardoor goed én goedkoop. Zo simpel is het.

Onze visie

Steeds meer mensen beseffen dat ze jarenlang teveel hebben betaald voor hun stroom en gas. Traditionele leveranciers zijn vaak onnodig inefficiënt. Wij vinden het makkelijk om efficiënt te zijn. Het zit ons in het bloed. En het heeft alleen maar voordelen. Dat beseffen steeds meer mensen. Budget Energie wil stroom en gas leveren tegen blijvend lage tarieven met de best mogelijke service. Want in onze visie is er uiteindelijk niets zo efficiënt als continu besparen.

Onze directie

Sjef Peeraer: Algemene zaken & Innovatie

Sjef Peeraer (1971) is algemeen directeur van Budget Energie. Sjef is werktuigbouwkundig ingenieur (TU Delft) en voltooide een MBA-opleiding (INSEAD, Fontainebleau). In 2011 kreeg hij het idee om een nieuw energielabel te starten. Dat is Budget Energie geworden. Sjef is constant bezig met het uitdenken van nieuwe concepten en technische oplossingen binnen het bedrijf.

Marten Eikelboom: Marketing & Verkoop

Marten Eikelboom (1973) studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam en werkt al meer dan 10 jaar in de energiesector. Marten is een van de oprichters van Budget Energie en verantwoordelijk voor de marketing en verkoop. Wellicht kent u Marten nog als een van de hockeymannen die in 2000 olympisch goud won in Sydney.

Robert Vet: Financiën

Robert Vet (1972) is verantwoordelijk voor de financiële afdeling van Budget Energie. Daarnaast doet hij ook de inkoop van de energie. Sinds mei 2013 is hij een vaste waarde binnen het managementteam van Budget Energie. Robert is in zijn vrije tijd een fervent wielrenner.

Floris de Haes: Productontwikkeling & Innovatie

Floris de Haes (1986) is verantwoordelijk voor de productontwikkeling en innovatie binnen de organisatie. Hij heeft een team om zich heen gebouwd met wie hij dagelijks werkt aan de ICT-oplossingen van Budget Energie. Hij is een van de mede-oprichters van Budget Energie. Floris is net als Sjef een echte techneut en altijd bezig met verbeteringen binnen het bedrijf.

Wat onze klanten over ons zeggen

“ Dankzij de jaarafrekening van Budget Energie
ga ik nog beter het weekend in!
Bedankt Budget Energie! ”

Frenkie

Wat onze klanten over ons zeggen

“ Budget Energie klantenservice is erg snel en behulpzaam,
ik dacht dat je bij elke klantenservice lang aan de lijn wordt gehouden!
Ik was in totaal niet eens 4 minuten aan het bellen. ”

Annelies

Wat onze klanten over ons zeggen

“ Jarenlang al te veel betaald voor energie,
nu ik bij Budget Energie zit hou ik zelfs geld over aan het einde van het jaar.
Alle lof voor Budget Energie! ”

Koos

Wat onze klanten over ons zeggen

“ Mijn complimenten aan de klantenservice van Budget Energie!
Ben erg goed en snel geholpen
toen ik vanochtend belde. ”

Isabelle

Werken bij Budget

Bij Budget Energie werken ambitieuze mensen die bij
willen dragen aan de groei van een jong energiebedrijf.
Ontdek of jij bij ons past.

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel ons

020 - 20 55 555 (lokaal tarief)

Wij zijn op werkdagen van 08.30-18.00 uur bereikbaar.

Wilt u direct geholpen worden? U kunt met een van onze medewerkers chatten. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09.00 - 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 - 17.30 uur bereikbaar. Stel uw vraag via het chatvenster rechtsonder.